Houten Huizen

Our mission in loghouses

Rohome-loghouses loghouses heeft als specialiteit het bouwen van loghouses, houten chalets, blokhutten en tuinhuizen. Andere benamingen of aanduidingen kunnen zijn: houtstapelbouw of bijv. loghomes. Maar behalve houtstapelbouw bieden wij u ook houtskeletbouw aan. Op deze wijze kunnen wij u altijd van dienst zijn als het gaat om een houten woning.

Bij Rohome-loghouses bent u aan het goede adres voor uw eigen houten huis. In welke uitvoering u maar wenst. De houten huizen of loghouses zijn gemaakt van ronde logs (boomstammen) of van rechte logs. De ronde logs kunnen wij leveren in machinaal gefreesde logs en handgepelde logs. Ook kunnen wij u gelamineerd logs aanbieden. Gelamineerd hout is kwalitatief veel beter doordat er minder spanningen in het hout vrij komen.
Rohome-loghouses streeft altijd naar een topkwaliteit en dat tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Bij Rohome-loghouses kunt u tevens ook terecht voor diverse unieke speeltoestellen en tuinmeubelen zoals u die zelden ziet.
Kortom, u bent bij Rohome-loghouses op het juiste adres. Of het nu gaat om een houten woning, een houten chalet of speeltoestellen, wij zijn u graag van dienst met onze kennis en kunde.


ro home loghouses houtbouw