Mogelijkheden houten woning, blokhut of tuinhuis

Hebt u nieuwbouwplannen met betrekking tot een woonhuis dan heeft u een aantal mogelijkheden. U kunt een stenen huis plaatsen met al zijn voor- en nadelen maar u kunt ook kiezen voor een houten woning. Maar met de keuze van alleen een houten woning bent u er nog niet. Bij ons kunt u ook terecht voor een loghouse. U heeft daarmee wel iets heel unieks.

Zoals gezegd, met de keuze voor een houten woning bent u er nog niet. U heeft namelijk meerdere mogelijkheden in de houtbouw. Bij houtbouw heeft u bijv. de keuze van houtstapelbouw of houtskeletbouw. Om de kosten hoeft u dat niet te laten. Het bouwen van een houten woning in de stijl van houtstapelbouw of houtskeletbouw is niet per se duurder dan het bouwen in steen. U kunt het natuurlijk zo duur maken als u zelf wilt maar dat geldt voor elk type huis, zowel een stenen huis als een houten huis. Toch zitten er aan een loghouse als houten woning genoeg voordelen die voor u gunstig kunnen uitpakken.Bent u in het bezit van een camping of park en wilt u uitbreiden of zijn er houten chalets etc. aan vervanging toe dan is een houten chalet van logs wel degelijk een optie. U hebt in dat geval de uitstraling mee. Deze is ongeƫvenaard. Met dergelijke houten chalets geeft u daarbij ook uw camping een aparte en sfeervolle uitstraling die door uw bezoekers zeker zullen worden gewaardeerd. Ook uw informatiecentrum kunt u bijv in deze stijl van houtstapelbouw opzetten. Maar ook houtskeletbouw is een zeer reƫle optie. Kortom, u hebt met houtstapelbouw of houtskeletbouw tal van mogelijkheden om uw camping op te waarderen wat uw gasten zeer zeker zullen waarderen.

Ook is het mogelijk om een restaurant of buurthuis te realiseren dat opgebouwd is in de stijl van loghouses. De uitstraling en sfeer zijn niet te evenaren.

Als u de ruimte heeft om een blokhut te plaatsen van enige omvang dan kunt u ook overwegen om een blokhut te nemen dat opgebouwd is van logs. In een dergelijk houten blokhut kunt u zomer en winter goed toeven. In de meeste gevallen zijn de blokhutten voorzien van een terras. U kunt dus in uw eigen tuin sfeervol buiten zitten. Tevens verhoogt een blokhut de natuurlijke uitstraling van uw tuin en wordt ook de aanblik van uw tuin opgewaardeerd.