Tuinmeubelen passend bij uw houten woning

tuinmeubelen netherland

Rohome-loghouses maakt exclusieve robuuste ambachtelijke stoere houten tuinmeubelen van boomstammen voor uw tuin, terras, erker, of patio. Ook hier kunt u weer kiezen uit handmatig bewerkte of machinaal gefreesde modellen. Met de hand bewerkte stammen hebben een robuuster uiterlijk dan netjes gefreesde stammen. Net wat u wilt.

U heeft een prachtige tuin bij uw houten woning die u met zorg heb ingericht. Het zou dan ook zonde zijn wanneer u dan tuinmeubelen plaatst die uit de toon vallen. Ook op televisie zijn er programma's waarin veel aandacht aan de tuin wordt besteed. En ook daar wordt steeds gezocht naar éénheid. De sfeer van een tuin moet gemoedelijk zijn. U moet zich er lekker voelen en er een lange tijd kunnen doorbrengen. Houten tuinmeubelen dragen bij aan een prettige sfeer in uw tuin.
Het is daarom beter om te kiezen voor natuurlijke materialen die één worden met uw tuin. Heeft u daarom wel eens gedacht aan onze exclusieve houten tuinmeubelen zoals u onder andere op onze website kunt zien?

Ook kunt u bij ons terecht voor unieke trekkershutjes. Hiermee heeft u de mogelijkheid om flexibele overnachtingen aan te bieden. Wij hebben voor u zowel 1 persoons als 2 persoons trekkershutjes. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Bij Rohome-loghouses bent u aan het juiste adres voor deze materialen. Wij zijn erg flexibel en werken dan ook graag uw ideeën uit.

Wij staan altijd open voor uw eigen wensen en ideeën. Wij denken graag met u met om uw ideeën tot uitvoering te brengen.

U kunt ons benaderen om geheel vrijblijvend een prijsopgaaf te doen van uw idee van een exclusief, robuust ambachtelijk stoere houten tuinmeubel